Zakelijk VDSL

snel internet voor het MKB

Zakelijk VDSL

VDSL is de logische opvolger van ADSL en wordt geleverd over het kopernetwerk. Een VDSL verbinding is de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een snelle internet verbinding tegen een vast laag bedrag per maand.

  • Internet voor een vast laag bedrag per maand
  • Standaard 4 vaste IP-adressen, uitbreidbaar naar 8 of 16

Ook geschikt voor IP-VPN

VDSL is ook uitermate geschikt als drager voor IP-VPN. Organisaties die gebruik maken van veel nevenlocaties, die wel gekoppeld moeten worden, maar geen behoefte hebben aan veel bandbreedte kunnen met deze oplossing prima uit de voeten.

Snelheid

De snelheid van DSL verbindingen blijft in hoge mate afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde wijkcentrale. Na enkele kilometers neemt de kwaliteit van het signaal namelijk af waardoor de snelheid afneemt. Alle ADSL, ADSL2, ADSL2+ en VDSL verbindingen maken allen gebruik van de koperinfrastructuur.

De laatste jaren is fors geïnvesteerd in een upgrade van het kopernetwerk. Door gebruik te maken van nieuwe technieken als pair bonding en bonded vectoring kunnen hoge downloadsnelheden tot soms wel 200 Mbit/s worden gehaald met VDSL. Door straatkasten via glasvezel aan de wijkcentrales te koppelen, wordt de afstand over koper beperkt waardoor op veel locaties hogere internet snelheden bereikt kunnen worden.

Meest gestelde vragen over Zakelijk VDSL

Meer weten?

Onze consultants geven u graag advies over Zakelijk VDSL.
076 - 5 331 331
info@ipvisie.com