SD-WAN

Optimaal gebruik van uw WAN infrastructuur

SD-WAN

SD-WAN maakt het mogelijk om uw huidige WAN-netwerk slimmer en flexibeler te maken. Een SD-WAN is op software gebaseerd en is hierdoor in feite een virtuele WAN-architectuur.

De opkomst van de cloud zorgt voor een enorme toename van het netwerkverkeer tussen uw locaties, uw gebruikers, het datacenter en internet. Veel van dit verkeer is real-time verkeer, zoals video en spraak. Dat zorgt er voor dat er andere eisen worden gesteld aan uw WAN infrastructuur. SD-WAN zorgt er voor dat gegevens op een "intelligente" manier over het WAN worden gestuurd.

SD-WAN biedt een aantal voordelen:

  • Optimaal gebruik van uw WAN infrastructuur
  • Vermindering van de beheerkosten voor uw IT-afdeling
  • Betere prestaties van applicaties

Cloud, cloud, cloud.....

Tegenwoordig moeten applicaties steeds sneller in gebruik genomen worden, altijd en op ieder apparaat beschikbaar te zijn en het liefst ook zo snel mogelijk op iedere vestiging uitgerold te worden. De huidige WAN-technologie op basis van MPLS is vooral bedoeld om vestigingen met elkaar te verbinden en om iedere vestiging te voorzien van centraal geïnstalleerde applicaties- en bedrijfsdata. Vandaag de dag worden applicaties steeds minder door het bedrijf zelf beheerd, maar wordt er meer gebruik gemaakt van Cloud-applicaties die geïnstalleerd en beheerd worden door externe partijen. Deze Cloud-applicaties zorgen ervoor dat organisaties hun bedrijfsstrategie moeten veranderen om ervoor te zorgen dat hun werknemers altijd kunnen beschikken over een veilige, snelle en vooral continue beschikbaarheid van bedrijfsapplicaties.

Daag ons uit.....

Doordat wij Internet Service Provider zijn en ons core netwerk is opgebouwd vanuit vier verschillende datacenters in Nederland hebben wij de mogelijkheid om de perfecte SD-WAN oplossing voor u te bouwen. Ons core-netwerk is gekoppeld met alle grote carriers, waardoor wij geografisch gescheiden routes kunnen maken over verschillende netwerken. Combineer dat met eigen routes naar alle hyperscalers en alle bouwstenen zijn aanwezig om de meest ideale oplossing te maken, die bij uw organisatie past.