Zakelijk Glasvezel diensten

Zakelijk Glasvezel diensten

Een zakelijke glasvezelverbinding bestaat uit twee componenten. Enerzijds de drager en anderzijds de diensten die u afneemt. De drager (glasvezel access) is de fysieke glasvezelkabel waarover de verbinding wordt gerealiseerd. De tweede component is de dienst die u afneemt.

De capaciteit van de glasvezel access bepaalt hoeveel diensten op de verbinding afgenomen kunnen worden. Zakelijk Glasvezel kent een standaard capaciteit van 1 Gbit/s.

Hosted Telefonie

Met de opkomst van Hosted Telefonie hoeft u niet langer zelf te investeren in een telefooncentrale. Tegen een vaste vergoeding per gebruiker per maand kunt u gebruik maken van een telefooncentrale uit de Cloud met geavanceerde faciliteiten.

SIP trunk

Een SIP Trunk is te vergelijken met een ‘gewone’ ISDN telefoonlijn. Het verschil is dat inkomende en uitgaande gesprekken niet via een telefoonlijn lopen, maar via een op IP gebaseerd netwerk of internetverbinding. Als u uw telefooncentrale wilt behouden, maar toch gebruik wilt maken van de voordelen van IP, is een SIP Trunk voor u de juiste oplossing.

IP-VPN

Met IP-VPN bent u in staat om verschillende locaties onderling met elkaar te koppelen in een besloten VPN (Virtual Private Network). IP-VPN biedt een beveiligd en besloten netwerk over IP gebaseerde infrastructuur en is daardoor veel veiliger dan het 'World Wide Web'. IP-VPN is bij uitstek geschikt om spraak en data te integreren in uw bedrijfsnetwerk.

Ethernet VPN

Met een Ethernet VPN koppelt u uw vestigingen op basis van ethernet techniek waardoor in feite één groot Local Area Network (LAN) wordt gecreëerd. Ethernet VPN is geschikt voor organisaties met meerdere vestigingen, die grote data volumes moeten uitwisselen.

Cloud Connect

Met behulp van Cloud Connect kunt u gebruik maken via een beveiligde omgeving van de public cloud. Wanneer u gebruik maakt van Microsoft Azure of Amazon AWS is dit de ideale koppeling naar deze platforman van de hyperscalers.