Glasvezel voor verzamelpanden

Glasvezel voor verzamelpanden

Er is een speciale oplossing voor glasvezelaansluitingen in verzamelpanden. Wij leveren hiervoor een oplossing waarbij we een extra switch leveren, die naar alle huurders de gewenste capaciteit kan distribueren.

Verhuurder

Wanneer u pandeigenaar, projectontwikkelaar of vastgoed-verhuurder bent kunnen wij u volledig ontzorgen. Wanneer het pand beschikt over een centrale ruimte met een patchkast leveren wij onze verbinding daar af. Met interne gebouwbekabeling wordt vervolgens het internetsignaal naar de juiste ruimtes getransporteerd.

Huurder

Wanneer u als huurder gevestigd bent in een bedrijfsverzamelpand zijn er diverse mogelijkheden om een snelle internetverbinding te realiseren. U kunt individueel een aanvraag starten als u toestemming heeft van de pandeigenaar, maar het is veel aantrekkelijker om dit centraal te regelen.

Laagbouw

Laagbouw

Wanneer het bedrijfspand laagbouw is, is het belangrijk dat u rekening houdt met de afstanden van het centrale punt, waar de glasvezelkabel binnen komt tot alle units. De maximale afstanden die we met UTP bekabeling kunnen overbruggen is 90 meter.

Hoogbouw

HoogbouwWanneer het verzamelpand zich uitstrekt over meerdere verdiepingen is het handig dat per verdieping een distributiepunt wordt gekozen. Zeker wanneer er per verdieping meerdere huurders moeten worden aangesloten.