Glasvezel tarieven

Glasvezel tarieven

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, zowel voor de eenmalige als de maandelijkse kosten.

In de afgelopen jaren is op vele bedrijventerreinen een uitgebreid glasvezelnetwerk aangelegd. Op deze terreinen gelden vaste tarieven voor de aanleg van een verbinding en de maandelijkse kosten voor de glasvezel access.

Unieke glasvezel tarieven per locatie

Unieke glasvezel tarieven per locatie

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand ten opzichte van het dichtstbijzijnde netwerk. Dit geldt zowel voor de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse kosten.

Eenmalige tarieven

De eenmalige aansluitkosten worden voor het grootste deel bepaald door de locatie van uw pand ten opzichte van de in de buurt aanwezige glasvezel infrastructuur. Hoe makkelijker het voor ons is om de aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn.

Maandelijkse tarieven

De maandelijkse kosten worden bepaald door de contractduur, huur van de vezel (glasvezel access), gewenste snelheid van de internetverbinding, het aantal externe IPv4 adressen, de keuze van de router en eventuele aanvullende diensten die u wil afnemen. De som van de kosten van alle verschillende componenten bepaalt het maandelijkse tarief dat u uiteindelijk gaat betalen.

Zakelijk Glasvezel Postcodecheck

Unieke glasvezel tarieven per locatieOm uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven voor uw locatie is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren. Onze postcodecheck is uniek in Nederland en wordt gevoed door enerzijds het kadaster (Basis Administratie Gebouwen) en anderzijds de systemen van de carriers die een glasvezel netwerk beheren, waarover wij onze diensten kunnen leveren.

Op het moment dat wij de getoonde tarieven niet kunnen garanderen zal duidelijk worden aangegeven dat het gaat om een indicatief tarief. Wanneer u de tarieven wil opvragen van een nieuwbouwpand en de melding krijgt dat de postcode-huisnummer combinatie niet voorkomt in onze database kunt u het best contact met ons opnemen, zodat wij een en ander voor u kunnen uitzoeken.