Datacenter

connectiviteit in vrijwel elk datacenter in Nederland en België

Datacenter

Internet in het datacenter

Wij leveren connectiviteit in vrijwel elk datacenter in Nederland en België. Wanneer u behoefte heeft aan een internetverbinding afgeleverd in uw eigen rack of suite bent u bij ons aan het juiste adres. U heeft de keuze uit internet snelheden van 100 Mbps tot 100 Gbps.

Levertijd

Doordat wij présence hebben in de meeste datacenters in Nederland en België kunnen wij in veel gevallen binnen enkele weken de gewenste connectiviteit leveren.

Cross connect

In de meeste gevallen is het wenselijk dat u zelf voor de cross connect tussen de Meet-me-room (MMR) en uw rack zorgt. U heeft immers een contract in het datacenter voor uw rack, cage of suite en kunt eenvoudig de cross connect of inhouse patch op uw factuur laten zetten. Wij zullen zorgen voor de juiste LOA (Letter of Authorization).

IP adressen

U kunt bij ons de internet verbinding afnemen inclusief IPv4 en IPv6 adressen. Wanneer u meer dan 8 externe IPv4 adressen wenst, vragen wij van u een RIPE verklaring.

Datacenter koppelingen

Wanneer u een directe koppeling wenst tussen twee datacenters kunnen wij zorgen voor een VLL (Virtual Leased Line) tussen de twee datacenters. In de meeste gevallen zijn deze binnen twee tot drie weken leverbaar.

Directe koppeling met uw cloud diensten

Datacenters spelen een onmisbare rol in onze digitale samenleving en economie. Met Cloud Connect wordt middels een VPN een directe verbinding gemaakt tussen uw locatie(s) en een cloud platform naar keuze zoals Microsoft Azure of Amazon Web Services. Deze verbinding is volledig gescheiden van het openbare internet en redundant uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij garanties geven op de beschikbaarheid.

Meest gestelde vragen over Datacenter

Meer weten?

Onze consultants geven u graag advies over Datacenter.
076 - 5 331 331
info@ipvisie.com