Cloud Connect

Veilig en snel verbonden met de cloud

Cloud Connect

Cloud Connect is een directe verbinding van uw locatie naar een Cloud platform van de grote hyperscalers (Amazon AWS en Microsoft Azure). Deze verbinding is volledig gescheiden van het reguliere internet, waardoor er end-to-end garanties kunnen worden gegeven op beschikbaarheid, bandbreedte en latency.

Kenmerken Secure Cloud Connect

  • redundant uitgevoerd in ons core netwerk
  • end-to-end garanties
  • o.a. Microsoft Azure, AWS van Amazon, IBM Cloud
  • garanties op beschikbaarheid (uptime)
  • lage latency

Infrastructuur

In ons core netwerk wordt Cloud Connect aangeboden als een volledig redundante koppeling naar de Cloud platformen van Amazon, IBM en Microsoft. De verbinding is een directe koppeling en is volledig gescheiden van internet.

Cloud Connect

Veilig en betrouwbaar werken in de cloud

Bij Secure Cloud Connect wordt er een directe koppeling gemaakt tussen twee locaties. Deze verbinding loopt niet via het reguliere internet en is volledig gescheiden van elk ander verkeer. Uw verkeer blijft veilig binnen uw eigen privénetwerk. Het is van cruciaal belang dat de verbinding naar uw Cloud platform altijd beschikbaar is voor u en uw medewerkers. Om deze reden is de Secure Cloud Connect verbinding in ons core-netwerk redundant uitgevoerd.

Verbind met een Cloud platform naar keuze

Op dit moment bieden wij directe connectie met Microsoft Azure, SalesForce, IBM Cloud en Amazon Web Services (AWS). Met Secure Cloud Connect hoeft u dus alleen nog de cloud dienst bij uw provider af te nemen, de rest regelen wij voor u. De afgenomen clouddienst wordt op deze manier een integraal onderdeel van uw eigen ICT infrastructuur.

Microsoft Azure koppeling Google Cloud koppeling
Amazon Web Services koppeling IBM Softlayer koppeling Oracle Cloud koppeling

Microsoft ExpressRoute

Microsoft ExpressRoute is een dienst waarmee u private verbindingen kunt maken van uw eigen infrastructuur (on-premise of in het datacenter) naar Microsoft Azure. Microsoft ExpressRoute verbindingen worden niet via internet afgehandeld, maar via speciaal hiervoor ontworpen verbindingen. Dit komt de kwaliteit, stabiliteit, snelheid en beveiliging ten goede.

Meest gestelde vragen over Cloud Connect